Bent u ook klaar met tijd verspillen aan eindeloos

vergelijken tussen de beste afvalverwerking partners?

 U zit nergens aan vast, volledig vrijblijvend.

U betaalt eenmalig €14,95 administratiekosten aan de partner als u op de besparing ingaat.

Wij onderzoeken al de beste   opties echt gratis.

Bent u ook zo klaar

met tijdverspillen

aan eindeloos

vergelijken tussen

(zakelijke) telefoonaanbieders?

Afvalverwerking, waar moet ik nu op letten als ondernemer?

Vandaar dat we het u gemakkelijk willen maken. Dit is de MEGA kennisbank over telefonie, vooral gericht op MKB & ZZP.

Het kan nog al een gedoe zijn, al dat afval goed verwerken

Afvalverwerking is voor veel ondernemers niet echt ‘top of mind’. Toch valt er met de juiste aanpak veel mee te winnen, zowel kostentechnisch als op het gebied van duurzaamheid.

Als bedrijf moet u uw bedrijfsafval of bedrijfsafvalstoffen scheiden en gescheiden afvoeren. Een bedrijf is zelf verantwoordelijk voor de inzameling van bedrijfsafval. Ook moet u het afval zelf (laten) afvoeren.U moet als bedrijf uw bedrijfsafval scheiden. Heeft u een vergunning van een gemeente of provincie? Dan staat meestal in die vergunning welke afvalstoffen u precies moet scheiden.

Met duidelijke afvalstoffenrapportages maken wij inzichtelijk waar winst valt te behalen en voldoet u meteen aan alle wettelijke eisen. U ontvangt van onze gespecialiseerde accountmanager een gratis en vrijblijvende Afvalscan op locatie, voordat u een offerte op maat ontvangt.

Commerciële bedrijven, maar ook overheden en semi-overheden produceren allerlei verschillende afvalstromen. 
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die met 100% zekerheid zorgt voor vernietiging van uw vertrouwelijke stukken en eventueel ook de andere afvalstromen overneemt? Wilt u besparen op uw afvalkosten? Vaak zitten er in bedrijfsafval meerdere afvalsoorten die goed te recyclen zijn.

Door deze afvalstromen gescheiden in te zamelen bespaart u al snel veel geld. Het is zelfs wettelijk verplicht om bepaalde afvalstromen te scheiden. En het is natuurlijk beter voor het milieu. In het meest optimale geval bestaat uw bedrijfsafval uit een klein percentage restafval dat overblijft nadat de recyclebare afvalsoorten gescheiden zijn.

Los het simpel en eenvoudig gratis op

Zo krijgt u overzicht en kunt u gemakkelijk research doen. Of wat misschien nog makkelijker is: vul hier uw gegevens in en ons onderzoeksteam legt uw wens gratis voor aan ons partnernetwerk. U ontvangt de beste prijs/kwaliteit oplossing zonder enige tijdsinvestering!. (Toch raad ik je aan deze pagina eens door te spitten, zo weet je zeker dat je snel de beste keuze gemaakt hebt.) Je kunt hier ook gemakkelijk je zonnepanelen, of subsidies vergelijken of aanvragen

x Gedeeld