Wil u graag beter personeelsbeleid voeren, inzicht krijgen in bedrijfsprestaties, of gewoon besparen?

 U zit nergens aan vast, volledig vrijblijvend.

U betaalt eenmalig €14,95 administratiekosten aan de partner als u op de besparing ingaat.

Wij onderzoeken al de beste   opties echt gratis.

Als ondernemer wilt u gezonde, productieve medewerkers met hart voor de zaak. Dit vereist sturen op gedrag om verzuim terug te dringen, schadelast te reduceren en een duurzame inzetbaarheid van uw mensen te realiseren.Wilt u weten hoe u uw verzuimkosten drastisch kunt verlagen? Hoe u met wat handigheidjes in uw bestaande bedrijfsprocessen de inzetbaarheid van personeel kunt vergroten? Wat in uw situatie slim is als het gaat om het verzekeren van loonkosten bij ziekte? Wij helpen u graag met kosteneffectieve oplossingen.

Werkt u samen met een uitzendbureau of werving & selectie bureau? Kunt u ook niet de juiste kandidaat vinden voor de job? Wij werken samen met premium partners welk u ALTIJD een besparing kunnen opleveren.

Wist u dat het verplicht is om een BHV-er binnen uw bedrijf te hebben? Mocht dit niet geregeld zijn, riskeert u een boete. Onze partners kunnen een EHBO en BHV cursus regelen, speciaal gericht op bedrijven. Ook voor de verkoop van AED’s, toebehoren van AED’s en verbandmiddelen kunt u een offerte opvragen. Kies voor leuke en nuttige trainingen! Op basis van de meest voorkomende risico’s binnen uw organisatie stellen onze partners een realistisch maatwerkprogramma samen.

Geen tijdrovend onderzoek tegen een torenhoog tarief, maar een gratis gesprek waar in de juiste vragen worden gesteld. Het gesprek waarin het gaat om een compacte bedrijfsanalyse. Dat overzicht en handvaten geeft voor de toekomst. Vragen over uw interne situatie, maar ook wat er om u heen gebeurt (externe situatie). Over uw financiële positie, uw personeelsbeleid, uw positie in de markt, het afdekken van ondernemersrisico’s, de invloed van de overheid en concurrenten, uw juridische positie of uw bedrijfsstrategie voor de toekomst. Met enige regelmaat moet u bij één van deze onderwerpen stil staan. Waarom? Om niet onaangenaam te worden verrast, maar vooral om te kunnen meebewegen. Op tijd in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen.

x Gedeeld