Bedrijfsverzekeringen ZZP Vergelijken

U bent als ZZPér eindelijk zo ver, je bent gestart met je onderneming. Waar je dan misschien in alle euforie misschien niet bij stil staat zijn bedrijfsverzekeringen. Het moet een heerlijk gevoel zijn om te doen waar u goed in bent en om daar zelfs inkomsten mee te genereren.

U bent een hardwerkende ondernemer die alles op een professionele manier aanpakt om risico’s in te schatten en te vermijden. Een van de stappen die je daar in kunt zetten is het vergelijken van bedrijfsverzekeringen voor ZZPérs. Je kunt daarbij kijken naar de volgende verzekeringen:

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ZZP aansprakelijkheidsverzekering (of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP ) dekt de schade die u tijdens werkzaamheden toebrengt aan een ander. En u wordt voor deze kosten aansprakelijk gesteld. Dit geldt voor zowel de schade aan andermans spullen als letselschade.

Bedrijfsverzekeringen vergelijken voor ZZPérs loont, u dekt de risico’s verantwoordelijk af voor een goede prijs. Maar u heeft er wellicht in de persoonlijke sfeer al eens mee te maken gehad. De warboel aan vergelijkingssites die allemaal het beste aanbod hebben en u ziet door de bomen het bos niet meer.

Bespaar gemakkelijk op uw bedrijfsverzekeringen als ZZP ondernemer

Wij hebben zelf als ZZPérs en MKBers deze frustratie omgezet naar een simpele oplossing. Je vult eenvoudig het onderstaande formulier in, en u ontvangt binnen 5 werkdagen een voorstel met de beste prijs/kwaliteit voor uw organisatie. U hoeft verder dus helemaal niets meer te doen (Al kan 5 werkdagen wachten lang en zwaar zijn als u ongeduldig bent.)

Zo kunt als ZZPer blijven doen wat telt, ondernemen! Denk eens aan alle tijd die zo’n gratis offerte kan opleveren. En dan spreken we nog niet eens over de besparingen die het advies gaat opleveren. Zoals ik als ondernemer altijd zeg een win-win situatie is gecreerd.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bedrijfsverzekeringen vergelijken ZZP
Author Rating
41star1star1star1stargray
x Gedeeld