Bent u ook klaar met tijd verspillen aan eindeloos

vergelijken tussen leasepartijen voor een bedrijfswagen?

 U zit nergens aan vast, volledig vrijblijvend.

U betaalt eenmalig €14,95 administratiekosten aan de partner als u op de besparing ingaat.

Wij onderzoeken al de beste   opties echt gratis.

Bent u ook zo klaar

met tijdverspillen

aan eindeloos

vergelijken tussen

(zakelijke) telefoonaanbieders?

Een bedrijfswagen, waar moet ik nu op letten als ondernemer?

Vandaar dat we het u gemakkelijk willen maken. Dit is de MEGA kennisbank over telefonie, vooral gericht op MKB & ZZP.

Een bedrijfswagen leasen, hoe werkt dat precies

Als je een gebruikte bedrijfsauto wilt kopen of leasen als ZZP’er dan heb je veel te kiezen. Over het aanbod van occasions valt dan ook weinig te klagen. Maar vaak betaal je veel te veel voor een gebruikte bedrijfsauto. Bij Bedrijfswagen Lease Outlet weet je tenminste zeker dat je goedkoop leaset of koopt als ZZP’er. Zelfstandig ondernemers kunnen, als ze een autofinanciering afsluiten, daarnaast diverse kosten fiscaal aftrekken. Zakelijk kopen of leasen levert jou als ZZP’er voordeel op. 

Wil je een ruime bedrijfsbus kopen of leasen en is jouw oog gevallen op een nieuw exemplaar? Een nieuwe bedrijfsbus kopen of leasen heeft als voordeel dat je in de eerste jaren nauwelijks tot geen onderhoudskosten hebt. Voor een nieuwe bedrijfsbus betaal je vaak meer dan voor een occasion.

Dat betekent automatisch ook dat je meer kosten fiscaal kan aftrekken. Maak een keuze op onze website uit allerlei nieuwe bedrijfsbussen van verschillende merken en typen en stel een betaalplan samen. Financier je het voertuig met onze voordelige ZZP lease?

Dan ben je daar direct economisch eigenaar van en mag je de auto op jouw bedrijfsbalans plaatsen. Met financial lease betaal je maandelijks een vast bedrag aan aflossing en rente. Deze wijzigt niet tijdens de looptijd. Overigens is de looptijd van te voren altijd bekend. Zo weet je precies wanneer de lening in de toekomst weer is afgelost. 

Los het simpel en eenvoudig gratis op

Zo krijgt u overzicht en kunt u gemakkelijk research doen. Of wat misschien nog makkelijker is: vul hier uw gegevens in en ons onderzoeksteam legt uw wens gratis voor aan ons partnernetwerk. U ontvangt de beste prijs/kwaliteit oplossing zonder enige tijdsinvestering!. (Toch raad ik je aan deze pagina eens door te spitten, zo weet je zeker dat je snel de beste keuze gemaakt hebt.) Je kunt hier ook gemakkelijk je operational lease, private lease, occasion lease, financial lease of brandstofpas vergelijken of aanvragen

Bedrijfswagen leasen voor startende ondernemers

Voor veel startende ZZP’ers is het heel lastig om een leasepartij te vinden die hen accepteert. We vinden gewoonweg dat iedereen net zoveel recht heeft op bedrijfsauto lease. En het maakt ons niets uit of je een startende ZZP’er bent of al jarenlang als MKB’er een succesvol bedrijf runt.

Als startende ZZP’er kan je daarom zonder jaarcijfers bij ons een bedrijfsauto leasen. Vraag een financiering aan en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe. En de rest wijst zichzelf!

Trap niet in goedkope aanbiedingen van leasemaatschappijen bij wie je voor een paar tientjes per maand een bedrijfswagen leaset. In de praktijk komt het erop neer dat je gewoon een huurovereenkomst aangaat voor een vaste periode. Op het eind van de rit is de auto nog steeds niet jouw eigendom, tenzij je een flinke som geld op tafel legt.

x Gedeeld