Bent u ook klaar met tijd verspillen aan eindeloos

vergelijken tussen brandstofpas aanbieders?

 U zit nergens aan vast, volledig vrijblijvend.

U betaalt eenmalig €14,95 administratiekosten aan de partner als u op de besparing ingaat.

Wij onderzoeken al de beste   opties echt gratis.

Bent u ook zo klaar

met tijdverspillen

aan eindeloos

vergelijken tussen

(zakelijke) telefoonaanbieders?

De brandstofpas, waar moet ik nu op letten als ondernemer?

Vandaar dat we het u gemakkelijk willen maken. Dit is de MEGA kennisbank over de brandstofpas, vooral gericht op MKB & ZZP.

Wat is dat nu eigenlijk die pas?

De brandstofpas, je kent hem vast wel van de radio en televisie reclames. De brandstofpas stelt een werknemer in staat om te tanken op kosten van de werkgever. Het is dus heel gemakkelijk voor de werknemer en werkgever. Vooral de werkgever heeft belang bij een brandstofpas omdat deze gemakkelijk in gebruik is en zorgt ervoor dat een werkgever gemakkelijk zijn of haar administratie op orde heeft.

Als werknemer kan het vaak voorkomen dat je in een auto of bestelauto rijdt op kosten van de zaak. Je moet dan dus ook brandstof tanken. De kosten van deze brandstof kunnen van de belasting kunnen worden afgetrokken, en daarom is het zo belangrijk dat de werknemer het bonnetje, of een ander bewijs van afname, bewaart, zodat dit kan worden gebruikt als bewijs voor de belasting.

De tijden van de talloze bonnetjes en declaraties zijn met de brandstofpas dus definitief voorbij. Met behulp van de brandstofpas worden alle bedragen aan brandstof die men tankt bijgehouden, zodat deze later kunnen worden opgegeven bij de belastingdienst.

Je hebt in Nederland en Belgie talloze aanbieders van tankkaarten, maar er zitten wel degelijk verschillen in. In België hoef je bijvoorbeeld geen RSZ-bijdragen te betalen op een tankkaart als de werknemer ook een bedrijfswagen heeft.

Dit geldt ook voor woon-werkverkeer met de eigen auto, echter op voorwaarde dat de onkosten verbonden aan deze verplaatsingen niet op een andere manier worden gecompenseerd.

Vaak worden tankkaarten aangeboden aan de werknemers in combinatie met een bedrijfswagen. In Nederland kunt u de BTW die betaald is over de brandstof terugvragen bij uw belastingaangifte. Ook wanneer u uw privé auto gebruikt voor de zaak, kunt u (gedeeltelijk) BTW terugkrijgen.

Los het simpel en eenvoudig gratis op

Zo krijgt u overzicht en kunt u gemakkelijk research doen. Of wat misschien nog makkelijker is: vul hier uw gegevens in en ons onderzoeksteam legt uw wens gratis voor aan ons partnernetwerk. U ontvangt de beste prijs/kwaliteit oplossing zonder enige tijdsinvestering!. (Toch raad ik je aan deze pagina eens door te spitten, zo weet je zeker dat je snel de beste keuze gemaakt hebt.) Je kunt hier ook gemakkelijk je operational lease, private lease, occasion lease, financial lease of bedrijfswagen vergelijken of aanvragen

x Gedeeld