Bent u ook klaar met tijd verspillen aan eindeloos

vergelijken tussen occasion lease aanbieders?

 U zit nergens aan vast, volledig vrijblijvend.

U betaalt eenmalig €14,95 administratiekosten aan de partner als u op de besparing ingaat.

Wij onderzoeken al de beste   opties echt gratis.

Bent u ook zo klaar

met tijdverspillen

aan eindeloos

vergelijken tussen

(zakelijke) telefoonaanbieders?

Occasion lease, waar moet ik nu op letten als ondernemer?

Vandaar dat we het u gemakkelijk willen maken. Dit is de MEGA kennisbank over telefonie, vooral gericht op MKB & ZZP.

Occasion lease, leg me eens uit hoe dat zit

Als er over leasen wordt gesproken denken de meeste mensen aan een nieuwe auto. Maar dat is dus helemaal niet noodzakelijk. Met occasion lease kun je namelijk een occasion leasen in plaats van een neiwue auto. Deze leasevorm heeft een hoop voordelen.

Een occasion is natuurlijk minder waard dan een nieuwe auto en dat is te merken in de maandelijkse kosten.
Het gebruik maken van occasion lease heeft als grote voordeel dat u niet direct een contract voor meerdere jaren hoeft overeen te komen, maar dat u voor een korte periode als een jaar de occasion kunt leasen.

De gangbare contractperiode bij het leasen van een nieuwe auto is toch al gauw een jaar of 4. Het kan eventueel korter, maar het is toch zeker meer dan een jaar.

Voor de ondernemer is occasion lease natuurlijk een absolute uitkomst. Voor een ondernemer is het leasen van een occasion eigenlijk het slaan van 2 vliegen in 1 klap. Wel profiteren van het gemak dat een auto leasen te bieden heeft, maar niet tegen de hoge prijzen waartegen normaal een nieuwe auto geleaset zou worden.

Los het simpel en eenvoudig gratis op

Zo krijgt u overzicht en kunt u gemakkelijk research doen. Of wat misschien nog makkelijker is: vul hier uw gegevens in en ons onderzoeksteam legt uw wens gratis voor aan ons partnernetwerk. U ontvangt de beste prijs/kwaliteit oplossing zonder enige tijdsinvestering!. (Toch raad ik je aan deze pagina eens door te spitten, zo weet je zeker dat je snel de beste keuze gemaakt hebt.) Je kunt hier ook gemakkelijk je operational lease, private lease, financial lease, bedrijfswagen of brandstofpas vergelijken of aanvragen

Een occasion lease voor ondernemers, een goede combinatie


Occasion lease is voor ondernemers gewoon prima. Want zeg nou zelf, wat maakt het nou uit of er gereden wordt in een splinternieuwe auto of in een tweedehands auto die er nog als nieuw uitziet. Niemand ziet aan de buitenkant dat het een occasion lease betreft. Dus ook als u gewoon een net plaatje met de leaseauto uit wilt dragen leent occasion lease zich daar uitstekend voor.

Je kan als ondernemer flink profiteren van een occasion lease

Waar u als ondernemer ook van profiteert is het feit dat een occasion bij de leasemaatschappij niks waard is vanuit het oogpunt van de leasemaatschappij zelf. De auto staat daar maar en levert niks op. Sterker nog, de auto levert alleen maar minder op. Door bij de leasemaatschappij te staan wordt de auto er namelijk niet jonger op en dat gaat weer ten koste van de prijs die de leasemaatschappij er voor kan vragen. Vandaar dat een ondernemer in een gunstige positie zit. U kunt altijd proberen om te onderhandelen in de hoop nog wat van de prijs af te krijgen en op die manier kunt u een goedkope

Ruime keuze in verschillende auto’s. Je kunt alle kanten op

Bij occasion lease is er een ruime keuze in auto’s. U wordt niet beperkt tot een bepaald type auto in uw keuze, maar u kunt met een occasion lease alle kanten op. U heeft bijvoorbeeld ook nog de mogelijkheid om bestaande leasecontracten over te nemen. U kunt dan dus gewoon het leasecontract van iemand anders overnemen als u het eens bent met de voorwaarden. Afhankelijk van de looptijd die nog moet worden uitgediend heeft u in elk geval een kortere looptijd dan de looptijd die gangbaar is.

Vast laag maandbedrag

Occasion lease is een voordelige manier om een auto te leasen. U kunt vooraf bepalen of u zelf een bedrag wilt betalen of misschien heeft u een auto in te ruilen waarmee u het te leasen bedrag kunt verlagen. U betaalt per maand een vast bedrag gedurende een vaste looptijd.

De looptijd ligt bij financial lease van jong gebruikte auto’s tussen de 12-60 maanden. De regel is dat de auto aan het einde van de looptijd van het financial lease contract niet ouder is dan 10 jaar.

Ook een slottermijn is mogelijk bij occasion lease. Een slottermijn is een reële restwaarde van de auto die open blijft staan tot de laatste termijn. Wanneer u de laatste termijn en de slottermijn betaalt dan is de auto uw eigendom. U kunt deze dan bij de aankoop van een volgende auto weer inruilen en het inruilbedrag verrekenen met de aanschafprijs.

Geen beperking van kilometers en geen naheffing van meer gereden kilometers

Omdat u economisch eigenaar bent van de auto bepaalt u zelf hoeveel kilometers u met de auto rijdt. Dit is een groot voordeel; u komt nooit voor verrassingen te staan dat u aan het einde van de looptijd een factuur ontvangt voor “meer” kilometers die u gereden heeft.

Fiscale voordelen

U bent economisch eigenaar van de auto dat houdt in dat u als ondernemer ook zelf kan profiteren van de fiscale voordelen zoals terugvorderen van de BTW, rente – en afschrijvingskosten kunnen fiscaal worden verrekend. Als startende ondernemer kunt u aanspraak maken op de regeling startersaftrek.

Occasion lease maakt auto rijden voor de ondernemer toegankelijk

Wanneer u als ondernemer toch een goede bedrijfsauto wilt rijden maar niet in een keer uw geld wilt investeren in een auto maar ook nog iets achter de hand wilt houden dan kan occasion lease u de uitkomst bieden met vele fiscale voordelen.

Occasion lease vergelijken

Het is cruciaal om de juiste keuze te kunnen maken, vergelijken. Met occasion lease is het ook een beetje mazzel hebben of ze net de juiste auto’s hebben staan bij een leasemaatschappij. Als u als bedrijf zijnde een aantal auto’s uit hetzelfde segment wilt hebben zult u goed moeten zoeken, want over het algemeen gaat u dit niet vinden bij een en hetzelfde leasebedrijf.

Met occasion lease is het vooral dat u het moet doen met wat er op voorraad is. Voordeel is dan wel dat wanneer u een occasion lease ziet waar u interesse in heeft u deze gelijk mee te kunt nemen, want de auto’s waar uit u kunt kiezen zijn natuurlijk altijd leverbaar.

Een auto wordt pas in de aanbieding gezet bij een leasemaatschappij zodra deze binnen is. Als u dus via internet alle aanbiedingen gaat bekijken weet u in elk geval zeker dat de auto al bij de leasemaatschappij is. Dit kan een geruststellende gedachte zijn, want als u na bestelling nog weken op de leaseauto moet staan wachten is dit natuurlijk niet lekker en in sommige gevallen kan zelfs cruciaal zijn.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Occasion lease offertes vergelijken
Author Rating
51star1star1star1star1star
x Gedeeld