Bent u ook klaar met tijd verspillen aan eindeloos

vergelijken tussen alle subsidies?

 U zit nergens aan vast, volledig vrijblijvend.

U betaalt eenmalig €14,95 administratiekosten aan de partner als u op de besparing ingaat.

Wij onderzoeken al de beste   opties echt gratis.

Bent u ook zo klaar

met tijdverspillen

aan eindeloos

vergelijken tussen

(zakelijke) telefoonaanbieders?

Subsidie, waar moet ik nu op letten als ondernemer?

Vandaar dat we het u gemakkelijk willen maken. Dit is de MEGA kennisbank over telefonie, vooral gericht op MKB & ZZP.

Zakelijke subsidies, hoe zit dat nu precies?

Zakelijke subsidie aanvragen een hoop gedoe? Je bent een (startende) ondernemer, je hebt een idee, maar helaas geen geld. Een subsidie kan dan uitkomst bieden. Maar wanneer en waarvoor kun je een subsidie krijgen? En waar vind je de juiste informatie over subsidies?

Ondernemen betekent ook financiële risico’s nemen, maar soms ben je zo ondernemend dat je de plannen niet zelf kunt financieren. Als je als zelfstandige een project wilt uitvoeren waar je zelf geen budget voor hebt, kun je een investeringsbijdrage krijgen van andere partijen.

Denk hierbij aan een stichting (meestal een fonds), een particuliere of zakelijke investeerder (vaak sponsoring) of de overheid. Onder subsidie verstaan we hier financiële ondersteuning door de overheid. Soms wordt een subsidie ook een beurs genoemd. Naast subsidies heb je ook fondsen, deze zijn samengesteld door andere organisaties dan de overheid.

Er zijn veel verschillende subsidies in Nederland. Alleen al voor ondernemers zijn er meer dan 300 verschillende vormen. Wij weten precies welke ondernemerssubsidies er zijn, welke stappen je moet ondernemen en zoeken voor je uit hoe jij je het beste kunt laten subsidiëren, checken de subsidievoorwaarden en dienen ook de subsidieaanvraag voor je in.

Een aantal voorbeelden van bekende subsidies zijn bijvoorbeeld:

  • Subsidie Asbest eraf, zonnepanelen erop
  • Bijstandverlening zelfstandigen (Bbz)
  • Zelfstandigenaftrek
  • Groenprojecten
  • Ondernemersaftrek

Los het simpel en eenvoudig gratis op

Zo krijgt u overzicht en kunt u gemakkelijk research doen. Of wat misschien nog makkelijker is: vul hier uw gegevens in en ons onderzoeksteam legt uw wens gratis voor aan ons partnernetwerk. U ontvangt de beste prijs/kwaliteit oplossing zonder enige tijdsinvestering!. (Toch raad ik je aan deze pagina eens door te spitten, zo weet je zeker dat je snel de beste keuze gemaakt hebt.) Je kunt hier ook gemakkelijk je zonnepanelen, afvalverwerking vergelijken of aanvragen

x Gedeeld