Poloshirts ook zakelijk?

Poloshirts ook zakelijk?

juni 26, 2020 Uit Door admin

Op steeds meer kantoren en in steeds meer branches worden er geen strikte kledingeisen meer gesteld. Vaak wordt er wel gevraagd om representatieve nette kleding. Houdt jij ervan om in een driedelig pak te lopen, dan moet je dat uiteraard lekker doen. Maar wanneer je het dragen van een overhemd eigenlijk helemaal niet zo prettig vindt, is een poloshirt wellicht een goede optie. Een poloshirt zit qua netheid tussen het overhemd en een T-shirt in. De polo heeft een kraagje, knoopjes en is gemaakt van een wat dikker katoen. Vroeger werden poloshirts voornamelijk gebruikt om in te sporten, echter vandaag dag is dit populaire kledingstuk niet meer weg te denken in het straatbeeld. Zowel zakelijk als casual worden poloshirts veelvuldig gedragen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een zakelijk poloshirt?

Staat jouw functie of jouw baan het toe om in een net poloshirt naar je werk te komen? Kies dan wel poloshirts van een goede kwaliteit. Vermijd daarbij poloshirts met grote labels, prints en logo’s, dit is voor de kinderen misschien leuk maar als je eenmaal volwassen bent, is een klein logootje op het borstzakje of aan de zijkant op je polo meer dan genoeg. Kwalitatief goede poloshirts blijven was na was mooi, ze behouden de juiste pasvorm en kleur.

Etiquette bij het dragen van poloshirts

Draag je poloshirt wel op de juiste manier, zeker als je naar je werk een polo aantrekt. Zorg dat de mouwen niet te wijd zijn en het shirt rondom de borst niet te strak zit. Zorg dat je polo de juiste lengte heeft en gestreken is. Zet de kraag nooit rechtop!

Op zoek naar zakelijke poloshirts?

Je hoeft voor kwalitatief mooie en zakelijke poloshirts niet achter je bureau uit te komen. Poloshirts online kopen gaat gemakkelijk. Kijk in de maattabel op de website van overhemden.com en bepaal eenvoudig de juiste pasvorm en maat. Kies een leuke kleur uit en klik op bestellen. Bij overhemden.com hoef je overigens niet op de kwaliteit te letten want alle poloshirts in het assortiment zijn afkomstig van premium merken.